Stille Zaterdag – een bos voor 👑Lucas👑

Het begon als een half-serieuze opmerking over de noodzaak het groot aantal steunkaartjes dat we kregen, te compenseren met een nieuw bos. Tante Marijke nam het voortouw en organiseerde voor vandaag een heuse bos-aanplant-dag. Samen met een grote groep enthousiaste juffen èn directeur Jan, werden we zeer feestelijk onthaald met een ingetogen toast op Lucas en een uitgebreide feestelijke lunch. Het werd een heel gezellig en zelfs uitgelaten middag. De zon en de kindjes lokten ons al snel naar buiten en het boompjes planten kon eindelijk beginnen.

  
Het  aansteklijk enthousiasme van de kinderen en de zonovergoten tuin toverden deze Stille Zaterdag om tot een magisch Lucas-tuinfeest. De onthulling van het prachtig geschilderd naambord was de kers op de taart. Op een bijna onbegrijpbaar positieve manier was Lucas vandaag heel sterk aanwezig.  

 


2 reacties op ‘Stille Zaterdag – een bos voor 👑Lucas👑

  1. zo’n betekenisvol ritueel… zoveel LEVEN en vandaag zijn geboorte en de kracht van zijn korte leven vieren met een lach en een traan..

    Like

Reacties zijn gesloten.